Personeelsfeest op locatie

Denkt u aan het organiseren van een  onvergetelijk personeelsfeest? Lasergame Laarbeek komt graag naar de door u gewenste locatie! Beleef een originele en spannende activiteit waar nog jaren over wordt gesproken! Los die langlopende vete met collega's op en maak onderling uit wie de meesterstrateeg van jouw supermarkt, tuincentrum, kantoor of winkel is.

intager_lasertag_022

Wij komen naar u toe

Het concept is simpel: u regelt drank en bijvoorbeeld een frietkar of barbecue. Wij geven uw winkel een facelift met licht en geluidseffecten. Daarnaast nemen we onze meest moderne apparatuur mee (de Raptor 2S) en verzorgen de instructie. Doorgaans spelen we meerdere rondes waarbij een deel speelt en een deel geniet van een hapje en een drankje.

 

Kosten

De kosten voor het lasergamen zijn €13,75 p.p, de voorrijkosten bedragen €27,50. Dit is inclusief 21% BTW. Het programma is te boeken vanaf 30 personen. Heeft u vragen of interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Bent u met minder dan 30 personen, en wilt u toch lasergamen op eigen locatie, neem dan contact met ons op voor een op aangepaste prijs.

Contactformulier

Vul hier uw gegevens in.
Binnen 24 uur kunt u een reactie van ons terug verwachten.
Beschikbaarheidskalender

Hier vind u de beschikbaarheid:
Lasergame op eigen locatie